بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/12/13 - 14:11
  • - تعداد بازدید: 155
  • - تعداد بازدیدکننده: 149
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
وحید عامری سیاهوئی، رئیس بنیاد نخبگان هرمزگان گفت/

چراغ و نقشه راه درست برای حرکت جوانان بوسیله تکریم و شناساندن سرآمدان میسر خواهد شد.

دانشمند حوزه زیستی استاد خسرو خواجه در بندرعباس تکریم شد

مراسم نکو داشت دانشمند حوزه زیستی استاد خسرو خواجه باحضور معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان، رئیس بنیاد نخبگان هرمزگان،رئیس دانشگاه هرمزگان و جمعی ازسرآمدان، اساتید ، فرهیختگان ،دانشجویان و دانش آموزان در سالن فرهنگ دانشگاه هرمزگان، روز چهارشنبه 10 اسفند ماه 1401 برگزار شد.

توانمند سازی استعداد ها هدف اصلی ماست

رئیس بنیاد نخبگان هرمزگان در این مراسم با بیان اینکه هدف اصلی ما ایجاد بستری مناسب برای توانمند سازی استعدادهاست گفت : بنیاد ملی نخبگان پس از شناسایی استعدادها کمک خواهد کرد که این استعدادها توانمند و در مسیر اصلی خود قرار گیرند.

وحید عامری سیاهویی افزود:تکریم و شناساندن سرآمدان به جوانان باعث می شود که آنها برای حرکت در مسیر درست چراغ و نقشه راه درست داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه  باید مسیر دانایی را با تجربه و شناخت یاد گرفت گفت :توانستن مهم است اما این توانستن باید همراه با دانایی باشد .

عامری اظهار کرد :امروز خوشحالم که در جمع ما یکی از بزرگترین استعدادهای کشور حضور دارند که ایشان چنان در حوزه علم درخشیده اند که نه تنها در کشور بلکه در حوزه بین المللی نیز شاگردانی فرهیخته تربیت کرده اند .

وی با اشاره به اینکه جوانان ما سرمایه های ما هستند که باید شکوفا شوند افزود: بیشترین دستاورد بنیاد ملی نخبگان برای خود من بوده که از حضور اساتید و سرآمدان در عرصه های مختلف بهره برده ام.

در پرتو اصل تفاوت همت های بلند ممیز انسانها بوده است

رئیس دانشگاه هرمزگان نیز در ادامه با بیان اینکه در بسیاری از مواقع مفهوم را تعریف کردن سخت است گفت: در پرتو اصل تفاوت همت های بلند ممیز انسانها بوده است.

محمد صادقی  با اشاره به محاسن اخلاقی استاد خواجه افزود: استاد خواجه مصداق عینی عشق است که اثر دانایی در رفتار و کردار ایشان به خوبی قابل مشاهده است .

وی بیان کرد : از حسن اخلاق استاد خواجه همین یک نکته بس که در اوج قله علم ایستاده اند اما انسانی بسیارمتواضع هستند و این نوع رفتار و کردار باید الگویی اخلاقی و علمی برای یکا یک ما باشد.

علم حد و مرز نمی شناسدوتحریم پذیر نیست

معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان نیز در این آیین با بیان اینکه استاد خواجه کار بزرگی برای کشور و بشریت انجام داده است گفت:استاد زحمات زیادی برای توسعه علم و پیشرفت آن کشیده اند و در بعد اخلاقی نیز افتخاری برای همه ما هستند.

احسان کامرانی تاکید کرد: علم حد و مرز نمی شناسد و تحریم پذیر نیست شاید بتوان سرعت توسعه آن را مدتی کند کرد اما قابل توقف نیست همانطور که هنر تحریم پذیر نیست.

وی بر تکریم اساتید و سرآمدان و فرهیختگان تاکید کرد و افزود:تمامی کشور های دنیا مشتاق حضور استاد خواجه در عرصه علمی خود هستند اما ایشان ترجیح دادند که در کشور خود بمانند و به مردم این مرزو بوم خدمت کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان ادامه داد: باید در کشور زمینه ای فراهم شود تا نخبگان علمی سایر نقاط جهان به ایران مهاجرت کنند.

صداقت استاد خواجه رمز موفقیت ایشان است

در ادامه همایی ، سرپرست دانشکده علوم و فنون دریایی به نمایندگی از شاگردان استاد خواجه با بیان اینکه باید حرمت علم واهل قلم نگه داشته شود گفت : استاد خواجه نقش بسیار پر رنگ و موثری در توسعه علوم زیستی و در بعد شاگرد پروری در کشور ایفا نموده اند.

وی افزود:استاد خواجه نه تنها در بحث تولید محتوای علمی ،فناوری موفق بوده اند بلکه در زمینه تجاری سازی علم و محصولات علمی نیز بسیار موفق عمل کرده اند.

همایی تصریح کرد : صداقت استاد خواجه رمز موفقیت ایشان است زیرا همیشه در کار و زندگی صداقت را سرلوحه قرار داده اند و مسیر درست را انتخاب کرده اند.

4 هزار میلیارد دلار درآمد سالانه علوم زیستی است

در ادامه این مراسم استاد خسرو خواجه ،دانشمند علوم زیستی کشور با بیان اینکه انسان هرگز نباید از حرکت و پیشرفت بایستد گفت : انسان باید برای هدفش بجنگد و با عشق  به دنبال دریافت پاسخ سوالاتش باشد .

وی با بیان اینکه علم امروز تکنولوژی فرداست و تکنولوژی امروز علم فرداست ادامه داد: ما تکنولوژی گذشته را خوب کسب نکرده ایم برای همین با مشکل مواجه هستیم. اما از دهه 70 به بعد به این مهم اهمیت داده شد که سبب دستیابی به پیشرفت های امروز شد.

این استاد دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: ارتباط بین دانشگاه و صنعت به راحتی شکل نمی گیرد زیرا علم دیروز را می خواهد.

استاد خواجه با اشاره به اینکه علم می تواند اقتصاد را به گردش در آورد تصریح کرد: 30 درصد کل بودجه جهانی در حوزه علوم زیستی است و 45 درصد آن را نیز با بیماری های واگیردار می توان کنترل کرد.

وی با اشاره به اهمیت علوم زیستی در اقتصاد اظهار کرد: 4 هزار میلیارد دلار درآمد سالانه علم زیستی برای 20 سال متوالی است که باید روی سرمایه گذاری کرد.

استاد خواجه گفت : محتوای ژنتیکی هر کشور و استان جز محرمانه ترین اطلاعات محسوب می شود که باید از این اطلاعات پایه به شدت محافظت کرد و هرگز نباید تحت تاثیر تبلیغات فضای مجازی آن را بی اهمیت قلمداد کنیم.

لازم به ذکر است؛ این مراسم با پخش نماهنگ "زنگ درنگ"شامل گزیده ای از سخنان و پیام های سرآمدان کشور، اجرای موسیقی زنده توسط یکی از نخبگان موسیقی استان هرمزگان و پخش مستند زندگی استاد خسرو خواجه و رونمایی از تندیس ایشان همراه بود.

یاد آور می شود؛در پایان این مراسم با دادن لوح  به تعدادی از سرآمدان ، نخبگان و رتبه های برتر المپیادهای علمی توسط استاد خواجه تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,SlideShow,گفتگو,یادداشت
  • کد خبر : 164656
کلمات کلیدی
بنیاد هرمزگان
خبرنگار

بنیاد هرمزگان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید