بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/12/15 - 09:56
  • - تعداد بازدید: 124
  • - تعداد بازدیدکننده: 122
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
کارگاه آموزشی

هیجانات خود را مدیریت کنید و گرنه آنها شما را مدیریت خواهند کرد.

راهبردهای سازگار و ناسازگار تنظیم هیجان در کارگاه آموزشی کنترل هیجان مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان هرمزگان: هیجان بیانگر یک نوع حالت احساسی است که این حالت با تجربۀ ذهنی، برانگیختی بدن و جلوه های آشکار خاص همراه و آشکار می شود، بنابراین تنظیم هیجانات یک مهارت رفتاری ضروری برای هر فردی در روابط کاری و شخصی به شمار می‌آید. هیجانات و احساسات بخش جدایی‌ناپذیر از زیست ما هستند و هر روز به نوعی تبدیل به رفتار و عمل می‌شوند. تنظیم هیجان و احساسات به معنای هر عملی است که می‌تواند شدت یک تجربه عاطفی را تغییر دهد در واقع توانایی در چگونگی ابراز احساسات و هیجانات ماست، با توجه به اهمیت موضوع و در راستای برگزاری برنامه‌های دانش‌افزایی و مهارت‌آموزی و با هدف جلوگیری مستعدین برتر از آسیب‌های اجتماعی، کارگاه آموزشی تنظیم هیجان در تاریخ  12 اسفندماه 1402 برگزار شد.

در این برنامه، هادی سلیمی، عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان و سرپرست مرکز بهداشت ،درمان و مشاوره دانشجویی ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ هرمزگان با تاکید بر اینکه  تنظیم هیجانات یک مهارت رفتاری ضروری به شمار می‌آید گفت افرادی که تنظیم هیجانی بهتری دارند، خوشبختر هستند.

وی  ضمن تعریف هیجان، تفاوت هیجان و احساس، انواع هیجان، کارکرد هیجان، ابعاد هیجان، هوش هیجانی، چرخۀ هیجان، عامل راهبردهای تنظیم هیجان؛ ریلکسیشن آرامش تدریجی عضلات، خواب مناسب، تنفس عمیق، اسکن بدن، فرآگاه یا ذهن آگاهی، تصویرسازی، یوگا، تای چی، از راهکارهای تنظیم هیجان دانست.

 این عضو هیئت علمی داشتن الگوی نقش مثبت برای مدیریت و تنظیم هیجان پیشنهاد داد و در ادامه راهبردی‌های سازگار تنظیم هیجان را پذیرش، تمرکز مثبت مجدد، برنامه ریزی، بازارزیابی مثبت، اتخاذ دیدگاه و راهبردهای ناسازگار تنظیم هیجان؛ سرزنش خود، سرزنش دیگران، فاجعه آمیز پنداری، نشخوار فکری، بازداری یا سرکوب هیجان برشمرد.

ضمن بررسی نحوه تکمیل فرم ثبت و به چالش کشیدن افکار غیر منطقی،کتاب‌هایی با عناوین؛

 SOS کمک در هیجانات: مدیریت اضطراب، خشم و افسردگی از دکتر لین کلارک، ترجمه رستمی و نیلوفری

هیچ چیز نمی تواند ناراحتم کند، آره هیچ چیز! از آلبرت آلیس، ترجمه فیروز بخت

از حال بد به حال خوب از دیوید برنز، ترجمه قراچه داغی

آنجا که عقل حاکم است؛ چگونه می توان با تغییر در شیوۀ تفکر، شیوه احساس را تغییر داد از گرینبرگر و پدسکی، ترجمه قاسم زاده

برنامه، با پرسش و پاسخ اساتید پایان یافت.

 

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,SlideShow,گفتگو,یادداشت
  • کد خبر : 170323
کلمات کلیدی
بنیاد هرمزگان
خبرنگار

بنیاد هرمزگان