در وبینارآگاهی افزایی در تربیت فرزند:
خانواده یادگیرنده، والدین اثربخش و فضاهای مجازی در نگاهی نو به مباحث تربیتی فرزند بررسی شد.
وبینار آگاهی افزایی در تربیت فرزند به همت بنیاد نخبگان هرمزگان برگزار گردید.
به گزارش بنیاد نخبگان هرمزگان؛ در راستای فعالیتهای تربیتی و آموزشی خود در حوزه نظام مشاوره، کارگاه «آگاهی افزایی در تربیت فرزند» را به صورت مجازی در تاریخ 24 آذرماه 1401 برگزار کرد.
در این برنامه، محمدرضا فرشاد؛ مدرس دانشگاه و مشاور خانواده، ویژگی خانواده یادگیرنده، والدین اثربخش و فضاهای مجازی در نگاهی نو به مباحث تربیتی فرزند را مطرح نمود و گفت نتیجه خانواده یادگیرنده، والدین اثربخش خواهد بود و این دسته از والدین هستند که توان تربیت نسل سالم را دارند.
وی ویژگی خانواده یادگیرنده را انتقاد پذیری، تغییر پذیری، جستجوگری و پویایی دانست و عدم منفی نگری، آموزش، مطالعه و همفکری را برای بوجود آمدن خانواده یادگیرنده ضروری برشمرد.
ایشان خانواده هایی را اثربخش دانست که ویژگی مسئولیت پذیری، تعهد، پویا و پرنشاط، علاقمند به کسب دانش، مطالعه و توجه به همه ابعاد روابط زندگی زناشویی دارند.
فرشاد، معایب و مزایای فضای مجازی را از دید والدین مورد بررسی قرارداد و گفت: آموزش و پژوهش، آشنایی با تکنولوژی، تفریحی و سرگرمی، گسترش ارتباطات، مهارت، استقلال، سهولت در ارتباط و تنوع فعالیتها از مزایا و تغییر سبک زندگی، مشکلات جسمی، وابستگی و مشغولیت، مشاهده تصاویر نامناسب و پرخاشگری از معایت فضای مجازی می باشد.
این مشاوره خانواده، الگوی سالم بودن والدین، آموزش و معاشرت و همکاری بین والدین و اولیا مدارس را نگاه تربیتی در استفاده از فضای مجازی در کودکان مورد تاکید قرارداد.
پرسش و پاسخ بخش پایانی این وبینار بود.
نظر دهید