نشست
بابک شکرالهیزاده حاجیآبادی گفت: ارتباط مؤثری بین بنیاد نخبگان استان و پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان در مقولۀ نخبهپروری و نخبهگماری وجود دارد.
نشست رئیس بنیاد نخبگان استان هرمزگان با رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان هرمزگان، نشست رئیس بنیاد نخبگان استان هرمزگان با رئیس و معاون پژوهشی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان به منظور بررسی نحوه تعامل مطلوب تر برگزار شد.
در ابتدا بابک شکرالهیزاده حاجیآبادی، رئیس بنیاد نخبگان استان هرمزگان، گفت تعدادی از برگزیدگان طرح زندهیاد کاظمی آشتیانی(توسعۀ فعالیتهای استادیاران جوان دانشگاهها و مؤسسههای علمی کشور) و برگزیدگان تسهیلات دورۀ پسادکتری(طرح شهید دکتر چمران) و تسهیلات جذب در دستگاههای اجرایی در آن پژوهشکده مشغول به فعالیت هستند. این موضوع نشان دهندۀ آن است که پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، دارای سرمایه انسانی مطلوبی می باشد و ارتباط مؤثری بین این بنیاد و آن مجموعه طی سنوات اخیر در مقولۀ نخبه پروری و نخبه گماری برقرار شده است، همچنین خاطر نشان شد همکاری دو مجموعه در قالب اجرای مشترک سایر طرحها از جمله هستههای مسئلهمحور اعضای هیئت علمی با عنوان طرح شهید بهشتی و رویدادهای رقابتی مسئله محور با عنوان طرح شهید بابایی نیز میتواند توسعه یابد.
سپس محمدصدیق مرتضوی، رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، گفت: در سال 1361 مرکز تحقیقات شیلاتی دریای عمان در بندرعباس با هدف تحقیق بر روی گونه های آبزیان دریایی شروع به کار کرد و با توسعه فعالیت ها و امکانات، در سال 1381 با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان ارتقاء یافت . این پژوهشکده دارای ایستگاه تحقیقاتی نرمتنان خلیج فارس در شهرستان بندرلنگه می باشد.
فعالیتهای تحقیقاتی پژوهشکده در قالب بخشهای بوم شناسی (اکولوژی دریا)، زیستشناسی و ارزیابی ذخایر آبزیان، تکثیر و پرورش آبزیان، تکنولوژی فرآوری آبزیان، ژنتیک آبزیان و بهداشت و بیماریهای آبزیان انجام میگردد و ایستگاه تحقیقاتی نرمتنان خلیج فارس مأموریت تحقیق در زمینه نرمتنان و ماهیان زینتی را به عهده دارد.
سپس ایشان درخصوص عملکرد پژوهشکده و ظرفیتهای آن، گزارش جامعی را ارائه و جهت همکاری با بنیاد نخبگان استان اعلام آمادگی نمودند.