فراخوان جایزه شهید آوینی (سرآمدان هنری) و جایزه کمال الملک (مستعدان برتر هنری) بنیاد ملی نخبگان
بنیاد ملی نخبگان در نظر دارد سومین دوره انتخاب برگزیدگان جایزه شهید آوینی و دومین دوره انتخاب برگزیدگان جایزه کمال الملک را به مرحله اجرا در آورد.
اطلاعیه/
بنیاد ملی نخبگان در نظر دارد سومین دوره انتخاب برگزیدگان جایزه شهید آوینی و دومین دوره انتخاب برگزیدگان جایزه کمال الملک را به مرحله اجرا در آورد.
متقاضیان علاقه مند (رده مستعدین برتر) می توانند از تاریخ 23 شهریور ماه تا پایان مهر ماه سال جاری با مراجعه به سامانة جامع اطلاعاتی بنیاد ملّی نخبگان به نشانی http://sina.bmn.ir ، ضمن نامنویسی در بخش «نامنویسی متقاضی» و انتخاب گزینة «هنری» در بخش «حوزة فعالیت»، اطلاعات خود را ارسالکنند.
مستعدین برتر بعد از بارگذاری مدارک در سامانه، کلیه آثار و مدارک خود که امکان بارگذاری بر روی سامانه را ندارد بصورت لوح فشرده (CD) به آدرس بنیاد ملی نخبگان خیابان آزادی- بین خیابان نواب و خیابان رودکی- دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان ارسال نمایند.
متقاضیان علاقه مند (رده سرآمدان هنری) تصویری از کلیه آثار و مدارک خود را بصورت لوح فشرده (CD) به آدرس بنیاد ملی نخبگان خیابان آزادی- بین خیابان نواب و خیابان رودکی- دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان یا پست الکترونیکی به آدرس asatid@bmn.ir تا پایان مهرماه ارسال کنند.
شایان ذکر است مدت زمان ارسال آثار و مدارک قابل تمدید نیست از اینرو خواهشمند است نسبت به ارسال مدارک در بازه زمانی مشخص شده، توجه و دقت شود.
برگزیدگان هنری در گروههای هشتگانة هنر، «هنرهای نمایشی»، «هنرهای تجسمی»، «هنرهای سینمایی»، «موسیقی»، «هنرهای سنتی»، «صنایع دستی»، «معماری و شهرسازی» و «هنرهای چندرسانهای» و در دو ردة «مستعد برتر هنری» و «سرآمد هنری» تعریف میشوند.
شروط لازم برای مستعدین برتر هنری:
2ـ1. مستعد برتر هنری به فردی اطلاق می شود با استعداد ویژه که فعالیتهای هنری وی نشان از آتیة درخشان هنری داشته باشد ولی لازم است این استعداد به مدد لطف الهی، تلاش فردی و پشتیبانی مراجع ذیربط، هرچه بیشتر از قوّه به فعل درآید تا به «سرآمد هنری» تبدیل شود.
مهمترین شاخصههای شناسایی مستعد هنری عبارت است از:
الف. آثار هنری وی دارای نشانههایی خلاقانه، نوآورانه، واجد ارزشهای بدیع هنری و متفاوت باکار عموم باشد؛
ب. آثار هنری او متعهدانه، اخلاقمدار و در مسیر تعالی انقلاب و آداب اسلامی ـ ایرانی باشد؛
ج. جوان، در محدودة سنی 15 تا 40 سالگی، باشد.
د. ه. متقاضی دارای حداقل 3 سال فعالیت مستمر در رشته هنری مورد نظر باشد.
شروط لازم برای سرآمدان هنری:
2-2. فردی است که بر اساس ذوق، خلاقیت سرشار و تلاش خود به جایگاهی ممتاز در میان همگنان دست یافته باشد.
مهمترین شاخصه های شناسایی سرآمد هنری عبارت است از:
الف. صاحب سبک و شیوه ای نوآورانه در آفرینش آثار هنری باشد و سال های متمادی از عمر خود را درآن حوزه هنری به صورت فعال و پیشرو سپری کرده باشد.
ب. آثار هنری او متعهدانه، اخلاق مدار و در مسیر تعالی انقلاب و آداب اسلامی – ایرانی باشد.
ج. در محدوده سنی بالاتر از 40 سال باشد.
یادآوری 1: صرفاً فعالیتهای مرتبط حوزة هنری مورد بررسی قرار میگیرند.
یادآوری 2: هر یک از مصادیق اشاره شده در شیوه نامه دارای امتیازی برای شناسایی افراد مستعد و سرآمد است و داشتن شرایط یک بند، الزاماً به معنای برگزیدگی نیست.
یادآوری 3: بدیهی است پس از بارگذاری و ارسال مدارک توسط متقاضی، روند بررسی و امتیازدهی توسط کارگروه¬های تخصصی بنیاد مشتمل بر داورانی مجرب آغاز شده و نتیجه آن در وقت مقتضی اعلام می¬شود. شایان ذکر است نتیجه بررسی¬های دقیق و کارشناسی کارگروه¬های تخصصی، قابل تجدید نظر نیست.
یادآوری 4: خواهشمند است متقاضیان علاقه¬مند (مستعدین برتر هنری و سرآمدان هنری) قبل از ارائه درخواست، آیین¬نامه و شیوه نامه را با دقت مطالعه و سپس برای ارسال مدارک اقدام کنند.