بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1401/12/09 - 10:27
  • - تعداد بازدید: 237
  • - تعداد بازدیدکننده: 232
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عامری سیاهوئی در نشست خبری گفت/

رسانه ها باید تلاش کنند که جامعه سرآمد استان معرفی شود،مردم و خصوصاً جوانان آنها را بشناسند، به آنها افتخار کنند و تجربیات و زندگی آنها را چراغ راه و الگو قرار دهند.

در راستای برگزاری مراسم نکوداشت دانشمند حوزۀ علوم زیستی کشور، پروفسور خسرو خواجه، نشست خبری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان هرمزگان، نشست خبری در راستای برگزاری مراسم نکوداشت دانشمند حوزۀ علوم زیستی کشور، پروفسور خسرو خواجه زادۀ گاوبندی در روز پنج شنبه 4 اسفندماه سال جاری برگزار گردید.

دکتر وحید عامری سیاهویی در جمع خبرنگاران در ابتدا به معرفی پروفسور خواجه پرداخت و وی هدف از تکریم استاد خواجه را ارائه الگویی مناسب برای جوانان عنوان کردو گفت : جوانان می توانند با شناخت استاد خواجه زندگی ایشان را چراغ راه خود برای روشنگری و رسیدن به تعالی قرار دهند.

رییس بنیاد ملی نخبگان هرمزگان با تاکید بر شخصیت فروتن استاد خواجه تصریح کرد: استاد خواجه با وجود اینکه سالها خارج از استان زندگی می کنند اما هرگز هرمزگان را فراموش نکرده اند.

 با اشاره به اینکه کمتر جایزه علمی وجود دارد که استاد آن را کسب نکرده باشند افزود : بسیاری از اساتید و فرهیختگان استان هرمزگان همچون دکتر کامرانی ،دکتر همایی و… جز شاگردان استادخواجه بودند.

دکتر عامری در بخش دیگری از سخنان خود به محورهای  مراسم تکریم از استاد اشاره کرد و گفت : رونمایی از آزمایشگاه مزین به نام استاد خواجه ،پخش مستند زندگی استاد، نمایشگاه دستاوردهای پژو هشگران استان ، تقدیر از سرآمدان علمی استان توسط استاد خواجه که به دلیل شیوع کرونا طی چند سال اخیر امکان تقدیراز آنها فراهم نشده بود ، رونمایی از کتاب زندگی نامه استاد “علی رضایی”از مفاخر استان به نام “بازی بادو گریز برگ” که طی ۲ سال جمع آوری و نگاشته شده از مهمترین عناوین برنامه های اجرایی در مراسم تکریم استاد خواجه است.

وی تاکید کرد : رسانه ها باید تلاش کنند که جامعه علمی استان معرفی شود،مردم و خصوصا جوانان آنها را بشناسند، به آنها افتخار کنند و تجربیات و زندگی آنها را چراغ راه و الگو قرار دهند.

دکتر عامری اظهارکرد :ارج نهادن به جایگاه سرآمدان استان تنها وظیفه بنیاد ملی نخبگان نیست.بلکه جامعه با شناختی که از این افراد به دست می آورد شان و جایگاه آنها را ارج بگذارد.

گفتنی است استادخسرو خواجه در طول مدت خدمت جوایز مختلفی همچون پژوهشگر برتر کشوری و دانشگاهی، رازی، علامه طباطبایی (بالاترین جایزه بنیاد ملی نخبگان)،  و دانشمندان سرآمد یک درصد جهانی را کسب نموده و به عنوان استاد وابسته دانشگاه تهران و فرهنگستان علوم شناخته شده است.ایشان در سال ۱۳۹۰ به مقام استادی نائل آمد.

استاد دارای سوابق اجرایی مختلفی همچون ریاست دانشکده علوم زیستی دانشگاه تربیت مدرس، معاون آموزشی دانشکده، مسئول کارگروه زیست فناوری وزارت عتف، مشاور معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و موسس شرکتهای دانش بنیان پروتئین فناور، شیم آنزیم، آنزیم زیست، بایا (تولید کننده انسولین) هستند و دارای بیش از ۴۰۰ مقاله ISI  و  پژوهشی و مؤلف و مترجم ۹ کتاب و مجری طرح‌های مختلف پژوهشی و فناوری هستند.

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 164609
کلمات کلیدی
بنیاد هرمزگان
خبرنگار

بنیاد هرمزگان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید