بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/09/27 - 13:52
  • - تعداد بازدید: 230
  • - تعداد بازدیدکننده: 227
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به همت بنیاد نخبگان هرمزگان

بازدید ملی مجازی از شرکت فناوران زیست سبز دریا

جمعی از مستعدان برتر از شرکت فناوران زیست سبز دریا بازدید مجازی کردند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان هرمزگان؛ در ادامه برگزاری برنامه‌های نخبگانی و با هدف ارتقاء حس خودباوری و اعتمادبه‌نفس مستعدان‌برتر بازدید ملی مجازی از شرکت فناوران زیست سبز دریا به همت بنیاد نخبگان استان هرمزگان برگزار شد.

در این برنامه، شرکت‌کنندگان ضمن آگاهی از اهمیت دریا و نقش آن در  اشتغالزایی و اقتصاد دانش‌بنیان، با فعالیت‌های این شرکت در قالب پخش مستند آشنا شدند و برنامه با پرسش و پاسخ با فاطمه عیدی قلعه قاضی پایان یافت.

بخش‌هایی از مستند .... در سال ۸۲ بود زمانی که بنده دانشجوی مقطع کارشناسی بودم طرحی به عنوان بررسی و شناسایی جلبکهای جزیره قشم برای جشنواره جوان خوارزمی ارسال کردیم و برگزیده جشنواره در سال ۸۲ شد. این باعث شد که خیلی هدفمندتر با انگیزه قوی تر تحقیق و پژوهش روی جلبک های خلیج فارس را شروع کنیم.

علت این بود که همیشه اگر به دریا و خلیج فارس نگاه کنید اولین چیزی که در کودکی به ذهنم می رسید این بود که چرا از دریا فقط به عنوان ترانزیت کالا استفاده میکنند یا فقط برداشت از دریا به ماهی ها توجه دارند مگر چیز دیگری در خلیج فارس وجود ندارد، اما در کنار خط ساحلی جلبک های دریایی می دیدم ، صدف ها را می دیدم ولی چیزی که خروجی نهایی را می‌گرفتم که وارد خانواده می‌شود ماهی و میگو بود.این باعث شد به ترکیبات دیگری که در خلیج فارس وجود دارد و کاربردهای گسترده ای در صنایع مختلف میتواند داشته باشدو به نوعی میتواند باعث اشتغال شود فکر کنیم.کار بررسی و شناسایی جلبک های خلیج فارس را انجام دادیم و بعد از این مرحله روی پرورش گیاهان دریایی با روش های کشاورزی دریایی را بررسی کنیم.این مطالعات از سال ۸۲ تا ۹۳ به طول انجامید، مجموعه ای از جلبک های که قابلیت تجارت سازی داشتند جداسازی کردیم و روی پرورش آنها به عنوان کشاورزی دریایی شروع کردیم.هدف این بود که ما بیاییم آگار بومی خلیج فارس که در واقع یک محصول هایتک در زمینه علوم آزمایشگاهی را تولید کنیم، ولی در شروع کار به دلیل رقبای خیلی قوی که در بازار داشتیم که تولیدکننده این مواد در دنیا هستند، ما توان رقابتی بااین شرکت ها نداشتیم ،خب این مورد یک تهدید و یا یک فرصت بود برای یک شرکت دانش بنیانی که تازه وارد عرصه تجاری بازار شده است. ..... با کلیک، مستند قابل مشاهده است.

شایان ذکر است فاطمه عیدی قلعه قاضی، مخترع سطح دو بنیاد ملی نخبگان، برگزیده بنیاد البرز، برگزیده جشنواره جوان خوارزمی در سال ۸۲ و شیخ بهایی در سال ۹۶، برگزیده نخبه بسیج اساتید در سال ۹۲ ، مدیر عامل شرکت دانش بنیان  فناوران زیست سبز دریا و پژوهشگر و کارآفرین برتر کشوری دانشگاه پیام نور در سال ۹۸.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,SlideShow,گفتگو,یادداشت
  • کد خبر : 162692
کلمات کلیدی
بنیاد هرمزگان
خبرنگار

بنیاد هرمزگان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید