ازدواج سنتی پایدار و ارزشمند برای تعالی روح و جسم
خودشناسی بعنوان مقدمۀ شناخت ملاکهای یک ازدواج مؤفق در وبینار آموزشی« مهارتهای قبل از ازدواج» آموزش داده شد.
مباحث؛ چرایی بررسی مهارتهای پیش از ازدواج، خودشناسی، ملاکهای ازدواج مؤفق و بررسی آنها، فرآیند(آشنایی، نامزدی و عقد)، پیشبینی کنندههای یک ازدواج پرخطر و یک ازدواج مؤفق و بررسی چالشهای پیش از ازدواج در وبینار مطرح شد.
مدرس وبینار، مهمترین عامل در یک ازدواج مؤفق را خودشناسی دانست و در ادامه ملاکهای ازدواج مؤفق و بررسی آنها را به دو دسته حساسیت بالا و حساسیت پایین تقسیم بندی نمودند.
وی ملاکهایی با حساسیت بالا را دینداری، اخلاقمداری، سطح فکر، اصالت خانوادگی، تفاهم فرهنگی، سلامت جسمی و روانشناختی و شغل دانست. و ملاکهایی با حساسیت پایین را سن، زیبایی، جذابیت، میزان درآمد، مکان زندگی و تحصیلات برشمرد.
در ادامه دکتر فرشاد وضعیتهای تعیین کننده ازدواج مؤفق که شامل موارد؛ شناخت طبقه و فرهنگ و اداب و رسوم، تعهد، اخلاق، منطق و عاطفه، انعطاف پذیری، اجتماعی بودن، خصوصیات معنوی، استقلال، مهارتهای ارتباطی، حمایتگری منطقی، سلامت در ابعاد مختلف و وضعیتهای تعیین کننده ازدواج پرخطر که شامل موارد؛ زیبایی خیره کننده، موقعیت اجتماعی ویژه، شیفتگی، احساس تنهایی شدید، عجله، سن پایین، شناخت ناقص، بحران روحی، سرخوشی و هیجان و چشم و هم چشمی بود را تشریح نمودند.
و وبینار با پرسش و پاسخ توسط حاضرین و مدرس پایان یافت.
در ضمن لینک دانلود وبینار در قسمت فیلم وبگاه بنیاد نخبگان استان هرمزگان بارگذاری شده است.