مستعدین برتر از بهشت زمین شناسی ایران بازدید کردند.
به همت بنیاد نخبگان استان هرمزگان، بازدید از جزیره هرمز صورت پذیرفت.
به گزارش بنیاد نخبگان استان هرمزگان؛ در ادامۀ برنامههای نخبگانی و با هدف آشنا ساختن اجتماع نخبگانی با جاذبههای طبیعی، فرهنگی و اجتماعی کشور به منظور ارتقای خودآگاهی ملّی و حس دلبستگی به میهن و همچنین افزایش آگاهی از خدمات متقابل اسلام و ایران با تأکید بر جایگاه بیبدیل اسلام در شکلدهی به هویت ایرانی و ارتقای تمدن ایرانی با حضور جمعی از مستعدین برتر در روز 9 و 10 بهمن ماه 1402 از جزیره هرمز بازدید نمودند.
در این بازدید مستعدین برتر از جنگل های حرا، ساحل تخمگذاری لاک پشت ها، غار نمکی و ساحل سرخ جزیره هرمز، با حضور کارشناس میراث فرهنگی و گردشگری و محیط زیست بازدید نمودند.
گفتنی است هرمز جزیرهای ایرانی در خلیج فارس و در ۸ کیلومتری بندرعباس است. این جزیره بیضیشکل در مجاورت تنگه هرمز قرار گرفته و از مقصدهای گردشگری جنوب ایران است. هرمز را به علت موقعیت جغرافیایی آن و مجاورت با تنگه هرمز، کلید خلیج فارس میدانند و همین موقعیت است که آن را در طول تاریخ، از نظر راهبردی و بازرگانی از اهمیت خاصی برخوردار ساختهاست. جزیره هرمز ۴۲ کیلومتر مربع (۱۶ مایل مربع) مساحت دارد. روی سطح آن توسط سنگهای رسوبی و لایههایی از مواد آتشفشانی پوشیده شدهاست. در این جزیره بیشتر درختهای مانگرو سفید یا حرا رشد میکنند. سواحل زیادی در سراسر جزیره وجود دارد.الهه نمک در جزیره هرمز نمونه بارز تنوع بالای خاک در جزیره هرمز است.
جزیره هرمز در میان زمین شناسان به علت این که از انواع خاکهای مختلف تشکیل شده و تنوع بالایی دارد به بهشت زمینشناسی مشهور شدهاست. سنگها نشان میدهند که در طی هزاران سال که جزیره هرمز به تدریج از آب بیرون آمد، به اشکال مختلف فرسایش یافتهاست. قدمت زمینشناسی جزیره هرمز حدود ۶۰۰ میلیون سال و عمر خارج از آب آن حدود ۵۰ هزار سال است